Øens Kaffe - Kærlighed til kaffe og miljøet

Kvalitetskaffe - Økologi - Rainforest - Fairtrade og kaffemaskiner til priser hvor alle kan være med

Lokalt baseret tæt på København, Frederiksberg og hele hovedstadsområdet er vi leveringsdygtige i friskristet kaffe, både hele og formalede bønner med mulighed for at tilvælge både Økologi, Rainforest Alliance (RA) og Fairtrade. Vi er også gode til økologisk og Fairtrade te, økologiske chokoladedrikke, mælkepulver samt en bred vifte af alt det tilbehør, der skal bruges omkring kaffemiljøet. 

Vi forhandler forskellige former for kaffemaskiner, samt fuldblods espressomaskiner med frisk mælk fra bl.a. Jura, Etna, Carimali, Bonomat og Wittenborg. 

Vi leverer til hele landet.

Medarbejderordning

Til vores erhvervskunder tilbyder vi en fordelagtig medarbejderordning, hvor det er muligt for de ansatte at handle privat til attraktive priser med levering til arbejdspladsen. 

 

 

Se en kort video om Øens Kaffe.

ESG – Environment, Social og Governance, hvilket dækker over hhv. miljø og klima, sociale forhold samt virksomhedsadfærd.

Vores risteri er certificeret økologisk og Rainforest Alliance (RA), så vi kan levere kaffe der er RA certificeret, udover vores økologiske/Fairtrade varianter. Vi velkommer at kaffe importeret til EU skal være afskovningsfrit i 2025, noget som vi allerede arbejder for at sikre. 

Øens Kaffe arbejder kontinuerligt på at forbedre vores ESG profil. At tage vare på dette handler ikke kun om snak og flotte ord, men om at tage action. 

Ledelsen er i konstant berøring med grønne tiltag, og tilpasser løbende forretningen herefter. Derfor arbejder vi målrettet med forandring og lyst til at tilpasse sig – alt sammen for at passe på vores verden. 

Transport

Vi leverer friskristet kaffe og andre produkter med vores Mercedes eVito el-varevogne med intelligent driftsstrategi, som sikrer effektiv energiudnyttelse, og vi anvender en app, som kan køretursplanere, så ruten bliver så kort som mulig og dermed også yderligere mindsker forbruget af el. Altid med god service, et smil på læben og en hjælpsom hånd.

Vi benytter flittigt vores firmacykler, så vi kan cykle ud til kundemøder, som ligger indenfor rimelig afstand. 

Emballage

Vores pap er FSC mærket genbrugspap med stor fokus på genbrug og derfor tilstræbes at bestillinger fra private kunder bliver sendt i kasser vi har modtaget varer i tidligere. Selvfølgelig under hensyn til reglerne omkring fødevarehygiejne m.m. 

Vores kaffeposer er produceret af PE/PP plast, som kan genanvendes.

Arbejdsmiljø

Vi har hele tiden fokus på godt arbejdsmiljø, og inddrager løbende vores medarbejdere. 

At udvise social ansvarlighed og støtte op om at skabe en arbejdsplads hvor der er plads til alle er dybt i vores DNA, derfor har vi bl.a. medarbejdere som er ansat i fleksjob. 

 

 

 

 Gode Kafferåd

Hvordan er det nu lige ....? Vi har samlet en række gode råd om brygning lige her.

Læs mere
 Den gode kop kaffe

Hvad skal der til en god kop kaffe. Find svaret lige her og nyd så den gode kaffe.

Læs mere