Om os

Øens Kaffe er et nyt ungt firma på Øen. Vi holder til i dejlige omgivelser i Tårnby Landsby. Trods vores unge alder, har vi mange års erfaring inden for branchen. Vi ønsker, at drive virksomheden på en ordentlig og anstændig måde. Heriblandt at vise omtanke for mennesket og miljøet, samt at engagere os i det samfund vi er en del af. Vi støtter bl.a. lokalsporten.

Motivationen for at starte Øens Kaffe er, at bringe kaffens lyksaligheder ud til de danske forbrugere. Dette gør vi ved at kunne tilbyde friskristet kaffe fra vores certificerede risteri, samt ved at kunne tilbyde nogle af markedets bedste espressomaskiner fra Schweiziske Jura.

Vi kan tilbyde et fullrange sortiment indenfor bl.a. kaffe – også økologisk og Fairtrade, chokoladedrikke, økologisk kvalitets-te samt hvad der ellers måtte være behov for rundt omkring kaffemaskinen i virksomheden.

Vores mål er, at blive jeres foretrukne leverandør. Vi ved, at dette kræver en indsats og derfor er vi altid på udkig efter nye spændende produkter.


Vi støtter lokalsporten

Vi er glade for at have indgået en aftale som sponsor for Ørestad IF.


Autoriseret Jura Forhandler

Øens kaffe er autoriseret forhandler af de Schweiziske Jura Espresso maskiner. Jura har eksisteret siden 1937.