Det siger vores kunder

”Hos Øens kaffe er kvalitet og service altid i top. Man bliver hver gang mødt med positiv energi og får altid et smil med på vejen. Det går hurtigt med leveringen, når vi har bestilt, hvilket fungerer super godt til et pulserende og travl kontormiljø, hvor kaffe er en vigtig del af dagen. Tænk at kunne skænke sig en god og lækker kop kaffe fra man træder ind ad døren. Dejlig kaffe, dejligt firma”


-Rikke, Planday A/S

"Øens Kaffe er altid behagelige at være i kontakt med. En kontakt der i øvrigt altid føles personlig og professionel. Kaffe, priser og udvalg er glimrende. Vejledningen i forbindelse med valg af ny maskine er nem og forståelig. Levering er hurtig og upåklagelig og det gør det kun endnu finere, at Øens Kaffe gør sit for at vise ansvar for miljøet; alt i alt en rigtig fin forretning :)"

-Ditte, Vivino.

”Altid lækre og friske produkter, som hurtigt forsvinder. Ansatte tager gerne en omvej, for at drikke Øens Kaffe. Vi mistede en reservedel til kaffemaskinen og Øens Kaffe stod der et par timer senere med en ny reservedel. Det fungerer bare, er nemt og altid SUPER service.”

-Tilla, Københavns Universitet.
 

Øens kaffe er en god leverandør af kvalitets kaffe til en god pris; det hele hænger sammen.

-Christina, Adapt.

 

”Servicen er høj og altid dejlig hurtig, både med tilbagesvar og på leveringen. Øens Kaffe er servicemindet og opmærksomme. Vi er især glade for Øens Kaffes mellemristede! Den ryger der rigtig meget af.
Hos Øens Kaffe føler man sig i fokus. Og det smager jo godt!”

-Kia, Iuno.